webb 2030-sekretariatet-1000

KONFERENS

Välkommen till konferensen om framtidens hållbara transporter, med fokus på 2030-målet fossiloberoende fordonsflotta. Det här är mötesplatsen för dig som vill vara en del av omställningen till framtidens fossiloberoende transporter.

Nu börjar nedräkningen till 2030 – året då Sveriges fordonsflotta ska vara fossiloberoende. Ekotransport 2030 är mötesplatsen för alla som vill delta i omställningen till framtidens transportlösningar. Med inspirerande trendspaningar, utmanande debatter och fördjupande seminarier kommer förutsättningarna för en fossiloberoende fordonsflotta analyseras samt utvärderas – och deltagarna får en handlingsplan för sitt arbete.
Ekotransport 2030 är den nya, årliga mötesplatsen för hållbara transporter och mobilitet. Det här är mötesplatsen där olika branscher träffas och inspireras, beslutsfattare får se de nya lösningarna, och nya nätverk bildas.

Ladda ner program (pdf)

Ur programmet:

  • Sveriges väg mot 2030-målet – indikatorerna som följer utvecklingen
  • Omställningens risker och möjligheter
  • Så arbetar Europa mot 2030
  • Förnybara drivmedlen – vilka vinner, vilka ska bort?
  • Styrmedel för mer förnybart
  • Framtidens attraktiva städer för cykel och gång
  • Bussar eller spårburen trafik för att öka kollektivtrafikens kapacitet
  • Bilpooler och andra alternativ till att äga egen bil

Kursinformation

Plats: Münchenbryggeriet, Stockholm

Datum: 27 april 2016

Arrangörer: 2030-sekretariatet och MiljöRapporten

Deltagaravgifter: Konferensavgiften är 3 300 kr exklusive moms fram till den 31 januari 2015, därefter 4 300 kr exklusive moms. I konferensavgiften ingår deltagande under samtliga plenarsessioner, specialsessioner samt fullständig konferensdokumentation, lunch och kaffe under dagen. Samtliga presentationer görs digitalt tillgängliga för deltagarna direkt efter konferensen.

Bokningsvillkor: Anmälan till konferensen är bindande. Du har rätt att sända en annan person i ditt ställe.
För frågor kontakta: Mattias Goldmann, tel: 070- 309 00 45, epost: mattias.goldmann@fores.se