Skärmavbild 2015-10-05 kl. 14.59.57

HÖSTMINGEL OCH LANSERING
Flyktingkrisen är på allas läppar och frågetecknen kring hur EU ska hitta en gemensam väg framåt är många. Samtidigt hörs starka röster för att Sverige och EU måste stå för öppenhet i en tid då många hellre talar om ökade gränskontroller. Hur omsätter vi öppenhet i politik och praktik?

 

Fores, Studieförbundet Vuxenskolan och Migro bjöd den 14 oktober in till höstmingel och samtal om öppenhet, migration och lanseringen av Migrationsinfo för alla.

 

Medverkande:
Ulrika Carlsson, förbundsordförande Studieförbundet Vuxenskolan
Rola Brentlin, grundare Migro
Anna Rehnvall, chef Fores migrations- och integrationsprogram
Jakop Dalunde, fd. medarbetare på Fores, volontär för flyktingmottagande på Lesbos

 

Se bilderna från kvällen

Läs eller ladda ner Migrationsinfo för alla
Beställ boken i tryckt version

Om boken Migrationsinfo för alla
Har du någon gång hört eller läst något om invandring och tänkt: Stämmer det verkligen? Hur ligger det till egentligen?  Då är Migrationsinfo för alla något för dig.

Boken är fylld av relevant statistik, klargörande fakta och sammanfattningar av forskningsläget. Migrationsinfo för alla är en kunskapsbank du kan bära med dig i väskan, dela ut till vänner eller kollegor eller ta fram under fikarasten på jobbet.

Texterna i boken kommer från Migrationsinfo.se, Sveriges mest använda webbplats för frågor om integration och migration i Sverige, som drivs av tankesmedjan Fores.