Robert Englund

Projektledare för migrationsinfo.se
robert.englund@fores.se

Robert Englund är vikarierande projektledare för Migrationsinfo.se med ansvar för utveckling av webb och samhällsanalys.

Robert vikarierar för Linda Jacobsson som projektledare för Migrationsinfo.se, en folkbildande satsning för att höja kunskapsnivån och motverka mytbildning i migrationsdebatten. Som vikarierande projketledare har Robert ansvar för att utveckla och uppdatera hemsidan, samt följa internationell och nationell migration- och integrationspolitik.

Robert är utbildad inom statsvetenskap och persisk lingvistik. Han har bland annat studerat vid Uppsala universitet och Tehran University. Tidigare har Robert arbetat med migrations- och integrationsfrågor på bland annat Röda Korset, Genomfarten och Svenska Afghanistankommittén. Han har också drivit egna ideella engagemang som 1000 Brev och Hela Sverige Rullar.

 

Så bryter vi segregationen i Malmö

SEMINARIUM I ett antal svenska stadsdelar är arbetslösheten avsevärt högre än i andra områden. Utan åtgärder och med många nyanlända i behov av jobb riskerar arbetslösheten att bli ännu högre. I ett panelsamtal på Studio Meetingpoint i Malmö under torsdagen den 27 oktober presenterade  Andreas Bergh sin studie  ”Varför vinner vi inte (mer) på invandringen?”. … Fortsätt läsa Så bryter vi segregationen i Malmö