Topp33 unga talanger i hållbarhetssverige är här – på Fores!

Vi på Fores är stolta att presentera Lovisa Källmark och Yrsa Lindberg som kniper två av 33 nomineringar som Topp33 unga talanger i hållbarhetssverige 2016!

Det räcker inte med att ha en vd utsedd till Mäktigast i hållbarhetssverige 2016Nu kniper ytterligare två av Fores arbetskamrater titeln som Topp33 unga talanger i hållbarhetssverige 2016. Vi på Fores är mycket stolta att dagligen få jobba med Lovisa Källmark, assisterande programchef för Fores klimat- och miljöprogram, och Yrsa Lindberg, praktikant för 2030-sekretariatet och Fores program det Digitala samhället.

Nomineringarna lyder:

Lovisa Källmark, 26 år, Assisterande programchef på FORES._MG_2794

När tankesmedjan Fores skulle utöka sin miljö- och klimatsatsning i september förra året rekryterades 26-åriga Lovisa Källmark som assisterande programchef. Lovisa har jobbat med bland annat hållbara transporter, 2030-sekretariatet och nudging. Hon ären driven ”do:er” som inte tvekar inför nya utmaningar. Lovisa är utbildad nationalekonom med miljöinriktning.

Yrsa Lindberg, 27 år, Medgrundare initiativet BEE NICE, praktikant på Fores, hållbarhetsrådgivar Affairs.

yrsa_lindbergYrsa Lindberg är en kommunikativ hållbarhetshacker och idéspruta som går från klarhet till klarhet. Bara under 2015 hann hon skapa Myrornas första hållbarhetsrapport, vinna Sustainergies Cup med bidraget (Un)Waste och grunda BEE NICE. För tillfället praktiserar hon på Fores. Vi väntar med spänning på vad hon hittar på härnäst.

screen-shot-2016-10-21-at-15-10-52

Läs hela listan på Topp33 här!