Under Almedalen 2019 tar Fores avstamp i frågor, projekt och möten som kommer ge avtryck på samhällets utmaningar årets som kommer. Fores experter bjuder här på en sammanfattning av vilka frågor som lyfte i vimlet, vilka highlights du inte ska missa och en analys av vad som kommer forma det kommande årets klimat och energiarbete.

Klimat i Almedalen – vad hände?

Politiskt genomförande, samspel och kunskapsbehov – det är årets klimat- och energisnackisar under Almedalsveckan 2019. Fores vd och 2030-sekretariatets grundare Mattias Goldmann och Klimatprogrammets chef Mette Kahlin McVeigh avslutar med att dela med sig av sina Almedals-spaningar.

Läs Fores efteranalys här: Klimat och energi

Digitalisering i Almedalen – vad hände?

AI och social hållbarhet, beslutsfattarnas kompetensbrist, och data och välfärd – det är årets digitaliseringssnackisar under Almedalsveckan 2019.

Läs Fores efteranalys här: Digitalisering

Migration och integration i Almedalen – vad hände?

Den parlamentariska kommittén, faktaresistens och ensamkommande flickor – det är årets migration- och integrationssnackisar under Almedalsveckan 2019.

Läs Fores efteranalys här: Migration och integration

Ekonomi i Almedalen – vad hände?

Januariavtalet, transportinfrastruktur och bostadsmarknaden – det är årets ekonomisnackisar under Almedalsveckan 2019.

Läs Fores efteranalys här: Ekonomi, entreprenörskap och infrastruktur

 

Mer från Almedalen

Under Almedalen medverkade Fores i över 30 event. Se mer från Almedalen här! Vill du veta mer om Fores experter och kontakta någon av oss som var på plats? Läs mer om Fores utsända i Almedalen här!