Som mötesplats och arrangör av både små och stora sammankomster vill Fores ta sitt ansvar för att förhindra fortsatt spridning av covid-19.

För oss på Fores har det alltid varit viktigt att du som vill ska kunna följa våra seminarier och nyheter vart du än befinner dig. Nu lägger vi in nästa växel med nya och uppdaterade digitala mötesformer.

Fores kommande seminarier, workshops, rundabordssamtal och möten kommer kunna följas digitalt. Vi följer utvecklingen noga och utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer. I dagsläget erbjuder vi inga fysiska seminarier utan hänvisar till ForesYoutube, där alla seminarium går att se live och i efterhand. Mer information om Fores webbinarier hittar du under våra kommande event i vårt kalendarium.

Med anledning av att Folkhälsomyndigheten nu bedömer risken för allmän smittspridning som mycket hög, erbjuder vi våra medarbetare att jobba hemifrån för att undvika onödiga resor.

Vår verksamhet löper vidare utifrån nuvarande och framtida samhällsutmaningar. Som mötesplats, kunskapsförmedlare och röst i debatten är vår roll viktigare än någonsin. Även om våra medarbetare i högre utsträckning kommer jobba på distans så nås vi som vanligt. Läs mer om våra medarbetare och hur du kontaktar oss här!

Har du frågor om Fores webbinarier eller vill veta mer om vår verksamhet, kontakta Agnes Bondelid, kommunikationschef, Fores.