Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Reformhub Nord

februari 1 @ 20:00 - 21:00

Datum: 1 februari 2024
Tid: Kl. 20:00
Plats: Skolgatan 59, Umeå Folkets Hus (IDUN)


Tankesmedjan Fores Reformhub återvänder – den resande mötesplatsen för en levande, framtidsoptimistisk och reformdriven liberalism i hela landet. Efter nedslag i Lund och Göteborg reser nu Reformhuben norrut till Umeå för ett samtal om liberal demokrati globalt, nationellt och lokalt.

Den gröna och liberala tankesmedjan Fores arbetar varje dag för att söka de lösningar och reformer som Sverige behöver, för att stärka den liberala demokratin. I det arbetet är vi långt ifrån ensamma. Därför beger vi oss ut på vägarna för att möta de breda liberala gräsrotsrörelserna på hemmaplanerna runt om i hela landet. Vid varje tillfälle kommer lokala röster diskutera ett aktuellt ämne med efterföljande frihetligt mingel.

Tredje anhalt är Reformhub Nord torsdagen 1 februari. Panelsamtalet inleds med att Fores vd Ulrica Schenström berättar om Fores verksamhet, och därefter följer ett samtal om den liberala demokratins status och framtid. Vilka är de största hoten mot den liberala demokratin? Vilken roll har den liberala demokratin i dessa tider av hård motvind? Och hur kan ett starkt ideellt engagemang i hela Sverige vara med och vända utvecklingen?

På Reformhub Nord medverkar:

  • Ulrica Schenström, vd Fores

  • Lars Weinehall, styrelseordförande Fores

  • Patrik Oksanen, säkerhetspolitisk rådgivare Fores

  • Olof Jonmyren, politisk redaktör Södermanlands Nyheter

Rörelsen för en framtidsoptimistisk och reformdriven liberalism finns i Sveriges alla hörn. Genom att mötas och diskutera de stora samhällsfrågorna kan utspridda frihetliga öar tillsammans bilda en större liberal kraft.

Detaljer

Datum:
februari 1
Tid:
20:00 - 21:00
Evenemang Taggar: