Vill du hålla dig uppdaterad om kommande projekt och event? Som prenumerant av Fores utskick får du inbjudningar till Fores seminarier och event, nyhetsbrev och information om aktuell projekt och vårt senaste arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan för att få våra inbjudningar och nyhetsbrev, specificera de ämnesområden som intresserar dig.

Förnamn
Efternamn
E-postadress
Organisation/företag
Titel
Välj prenumeration

Bostadspolitik
Digitala samhället
Ekonomiska reformer och entreprenörskap
Fores Nord
Fores Syd
Fores Väst
Klimat
Migration och integration

Leveransformat (Välj HTML för standard)
HTML
Text

Hantering av personuppgifter

När du registrerar dig för Fores utskick accepterar du att Fores sparar dina personuppgifter med syfte att informera dig om vår verksamhet. Adresser och övriga kontaktuppgifter kommer inte att ges, säljas, hyras ut eller på annat sätt göras tillgängliga för användning till ett annat företag. Alla utskick görs med teknik som inte visar adresser till andra prenumeranter. Ditt namn och arbetsplats kan komma att listas i en deltagarförteckning under de seminarier du väljer att registrera dig för. Dina uppgifter kan komma att användas för statistiska ändamål. Du kan när som helst avregistrera dig, i samband med ett utskick eller genom att kontakta kommunikation@fores.se.

Läs mer om Fores integritetspolicy här.