Robert Englund är Pressansvarig för tankesmedjan Fores (tjänstledig t o m 1 juni)

Robert är pressansvarig för tankesmedjan Fores. Mellan 11 februari och 1 juni kommer han vara tjänstledig för att arbeta med EU-valet på riksdagen. Alla presskontakter hänvisas under denna period till Emma Høen Bustos.

Robert har tidigare arbetat som pressekreterare för Miljöpartiets ungdomsförbund Grön Ungdom, vik. kommunikationsansvarig på Fores, projektledare på Fores migrationsprogram och som redaktör för migrationsinfo.se.

Robert är utbildad inom statsvetenskap och persisk lingvistik. Han har bland annat studerat vid Linköpings universitet, Uppsala universitet och Tehran University. Han har därtill gått Aftonbladets ledarskribentsutbildning och ELFs Liberal Academy.

Tidigare har Robert arbetat med utvecklingsfrågor och migrations- och integrationsfrågor på bland annat Röda Korset och Svenska Afghanistankommittén. Vid sidan av sitt arbete på Fores är Robert en fristående skribent samt styrelseordförande för integrationsprojektet Hela Sverige Rullar och styrelseledamot på den gröna tankesmedjan Cogito.

Kontakta Robert
Epost: robert.englund@fores.se
Telefon: 076-035 92 22

Pressbilder

Ladda ned bild som JPEG
Färgmodell: RGB
Höjd/Bredd i DPI: 300
Höjd i pixlar: 1500
Bredd i pixlar: 1970